Morahalmi-gyogyfurdo-1

Băie Curative Szent Erzsébet de la Mórahalom

În slujba sănătății și a familiilor Băile Curative Szent Erzsébet de la Mórahalom  își deschid tot mai larg porțile. Grație lucrărilor de extindere, în timpul verii, oaspeții au la dispoziție 21 de bazine, iar în lunile de iarnă, 16 bazine (14 acoperite și 2 în aer liber).

Cei mai mici sunt așteptați cu spații dedicate acoperite, iar parcul sauna, unic la nivel național – cu un total de 11 saune și spațiu de bazine de relaxare aferent – oferă destindere maximă părinților și bunicilor.

Pe lângă apa curativă cu un înalt conținut de minerale, medicii, asistentele de specialitate, kinetoterapeuții, maseurii de la Móra-Vitál SRL asigură cele trei elemente ale fizioterapiei: prevenția, tratamentul și posttratamentul. În porțiunea dedicată wellness-ului, pe lângă diferitele gimnastici de condiționare în apă și pe uscat, oaspeții sunt răsfățați cu o variată gamă de proceduri de înfrumusețare.

Prin diversificatele servicii wellness și curative, prin bazinele de relaxare acoperite și în aer liber, prin cei 15.000 m2 de gazon verde, băile răspund la nivel maxim așteptărilor celor care vin pentru a se vindeca, a se relaxa sau pentru a face sport.

 

Morahalmi-gyogyfurdo-2